Pewnie zaraz zostanę żywcem pożarty za wytykanie starszym od siebie błędów, ale raz się żyje
No więc najpierw poruszę kwestię avatarów. Ich limit wielkości jest "trochę" za mały. Przydałoby sie tak ze 250 na 250. Jeżeli to oczywiście będzie możliwe, bo moje doświadczenie obejmuje jedynie fora.pl Jesli chodzi o inne serwery, to kompletnie się nieznam, bo fora zakładałem tylko na tym jednym
Teraz pora na podpisy. To samo co z avatarami. Ale tu już konkretnych propozycji nie mam.
No i to już w zasadzie jest wszystko. Do szaty graficznej nic nie mam, bo naprawdę mi sie podoba. Bardzo przejrzysta.
EDIT: No może sie jeszcze regulaminu przeczepię, a raczej jego braku Jakby co, to chętnie pomogę, a nawet napiszę w całości.
Admin
Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 410 Sk±d: polska
Wys³any: 2007-10-03, 15:27
Dziękuje szata graficzna też mi się podoba
Niestety nie mogę pozwolić na takie avatary. Rozmiar 250x250 pix jest stanowczo za duży.
Możliwość techniczna oczywiście jest ale wtedy forum nie będzie już tak przejrzyste tylko zrobi się z niego galeria zdjęć. Co do sigu także nie mogę pozwolić na to żeby była w nim grafika. Nie obrazki a tekst ma o nas świadczyć
Na pewno zauważyliście że forum chodzi całkiem nieźle... i mam chęć żeby tak zostało.
Im większa ilość grafiki tym wszystko będzie wolniejsze.
Pomysł na temat bardzo dobry. Liczę jeszcze na jakieś propozycję
A może chociaż 150 na 150? I mam takie pytanie: Czy to normalne, że po mniej więcej 15 minutach uzywania konta zostaję wylogowany? No i jeszcze opcja autologowania przy każdej wizycie nie działa...
Admin
Wys³any: 2007-10-03, 15:48
No raczej nie da rady nawet 150x150 Zbieraj tłum i na rogatki może coś osiągniesz przez strajkowanie
To bardzo dziwne że cię wyługowuje, forum nie ma żadnej blokady w tym względzie.
Autologowanie jest celowo wyłączone bo sprawiało małe kłopoty...
No to kolejna propozycja: Co byś powiedział na shoutboxa? Mała rzecz, a jak cieszy
No i mogę też nieco zareklamowac nas na jakimś innym forum. Jakiś link w podpisie, banner...
No to kolejna propozycja: Co byś powiedział na shoutboxa? Mała rzecz, a jak cieszy
No i mogę też nieco zareklamowac nas na jakimś innym forum. Jakiś link w podpisie, banner...
Nie wiem czy dobrze rozumiem... Jeżeli chodzi o reklamowanie nas na innych forach i stronach to jak najbardziej ... daje ci błogosławieństwo. Jeżeli chodzi o reklamowanie u nas kogoś czy innych to absolutnie tego nie wolno robić bez mojej wiedzy albowiem ja staram się aby za coś takiego sekcja miała dodatkowe pieniążki lub wsparcie w innej postaci !
Co do spraw technicznych to zgadzam się całkowicie z ADM - większe i ładniejsze obrazki są nam zbędne. Czytasz książki i rozumujesz jak dorosły więc powinieneś przyznać rację , że najważniejsza jest treść i przejrzystość.
Oss
Bokken [Usuniêty]
Wys³any: 2007-10-04, 06:17
Elghinn na racje, u mnie też jest tak, że po jakimÅ› czasie zostaje wylosowywany. Jak pisze jakiÅ› dÅ‚uższy post np. w Wordzie a potem próbuje go przekleić na forum, po naciÅ›niÄ™ciu „WyÅ›lij” przechodzi do strony logowania. Można to oczywiÅ›cie ominąć piszÄ…c a potem dopiero logować siÄ™. No chyba, że ktoÅ› piesze od razu "na żywca".
Nie wiem czy dobrze rozumiem... Jeżeli chodzi o reklamowanie nas na innych forach i stronach to jak najbardziej ... daje ci błogosławieństwo. Jeżeli chodzi o reklamowanie u nas kogoś czy innych to absolutnie tego nie wolno robić bez mojej wiedzy albowiem ja staram się aby za coś takiego sekcja miała dodatkowe pieniążki lub wsparcie w innej postaci !
Co do spraw technicznych to zgadzam się całkowicie z ADM - większe i ładniejsze obrazki są nam zbędne. Czytasz książki i rozumujesz jak dorosły więc powinieneś przyznać rację , że najważniejsza jest treść i przejrzystość.
Oss
Chodziło właśnie o reklamowanie tej strony na innych forach. Tutaj nikogo reklamowac nie zamierzam, bo i nic z tego bym nie miał
A co do avatarów - W zasadzie racja. Mój błąd.
Admin
Wys³any: 2007-10-22, 21:15
Jak wam się podoba baner pod logo naszego forum ? Czy taki lub inny baner ma być stałym elementem ?
Do³±czy³: 26 Mar 2008 Posty: 397 Sk±d: Tarnowskie Góry
Wys³any: 2008-07-18, 15:31
Ja się bannerowi przyjrzałem i muszę powiedzieć, że ładnie wygląda, tylko jest jeden problem... mianowice informacja mówiąca o seminarium w czerwcu. Proponuję, albo aktualizację, albo całkowite wyrzucenie elementu informacyjnego... Ale i tak jest fajnie
[ Dodano: 2008-07-26, 10:19 ]
Muszę powiedzieć: piękny ten nowy banner!
Z reguły mi się to nie zdarza ale tym razem muszę powiedzieć, że ADM przeszedł sam siebie z banerem jaki jest wykonany ....
Brawo , bardzo mi siÄ™ podoba
[...] ADM przeszedł sam siebie z banerem jaki jest wykonany ....
Brawo , bardzo mi siÄ™ podoba
Myślałem, że nigdy tego nie powiem, ale zgadzam się w całości z przedmówcą .
Baner jest po prostu genialny.
GratulujÄ™!
[ Dodano: 2008-07-26, 14:27 ]
Przepraszam, że post pod postem, ale jeśli się można dowiedzieć, to w jakim programie tworzysz banery drogi Adminie?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach