Seiseikai Yoshinkan Aikido - FOTY & MÓWISY
Sebastian ?liwi?ski - 2008-05-31, 18:19 Temat postu: FOTY & MÓWISY Od pewnego czasu staram się znaleźć jakieś tam zdjęcie, które ktoś wkleił kiedyś tam i mam problem - nie ukrywam , że dość spory.
Zatem idąc tym tropem pomyślałem sobie, że dobrze by było aby był taki temat gdzie będą tylko wklejane fotki czy filmy związane z sekcja jak np: z pokazu, z egzams czy treningów - po prostu najlepsze fotki według tej osoby , która wkleja
Jeżeli będziemy wszyscy sie tego trzymać to w tym dziale znajdziemy każde zdjęcie czy film z Aikido i Shinkendo .......
Na początek coś ode mnie
Ach te pokazy
Potem wkleje coś jeszcze
Oss
Sebastian ?liwi?ski - 2008-06-01, 10:27
Może coś jeszcze z pokazu ....
dalszą część tej fotki chyba już znacie
Po pokazie za pokaz dostaliśmy nasze "mieszki pełne dukatów"
Tak wiem ... nie wygląda to apetycznie przepraszam
A tu z innej mańki ...
Tylu było Seimeikan-owców na seminarium z Shihanem
a tylu było Aikidoków na seminarium z Shihanem
Tak wyglądał nasz lanch
a tak to co jedliśmy jak jeszcze biegało to znaczy jak pływało
a tu ... każdemu się należy coś od życia
Zachęcam do fotek i filmów z waszych zbiorów
Oss
Sebastian ?liwi?ski - 2008-06-01, 20:25
Kolejny pokaz za nami. Piękna okolica w oddali zamek i ......
nagle MY !!! Nie jestem pewien czy Siewiernaja była na nas przygotowana
Dzieciaki wypadły rewelacyjnie
A po dziatwach przyszedł czas na dorosłych ...
Oczywiście dorosłych było dużo więcej ale myślę, że 100% fot o ile nie wkleicie ich tu sami pojawi sie w naszej galerii.
Był oczywiście też miecz ...
I dwóch samurajów ... sami zgadnijcie który przeżył
I Tamashigiri ...
Fota reklamowa musicie mi uwierzyć , że ten arbuz został potem pożarty !!!
Była też samoobrona kobiet i techniki interwencyjne łącznie ze skuwaniem
Jednak upał dał sie we znaki ....
więc postanowiliśmy zrobić zebranie w wodzie ...
pierwszy pomysł mówił : wyrzućmy Marka z wody
ale i tak wszystkim odwaliło , a zaczęło sie od ADM
potem ebola zmutowała błyskawicznie
Potem już było na wszystko za późno......
Oss
patrycj99 - 2008-06-02, 08:08
Jak zawsze Swietny pokaz a potem dobra zabawa świetna ekipa wspaniali ludzie mam nadzieje ze POPOLUPO TEAM spisali sie na pokazie jako mundurowi :P i nie szaleli jak to lubia robić pozdrawiam
P.S Fotki świetne :):):) Pozdrawiam Całuski
Admin - 2008-06-02, 10:25
Zdjęcia super ale i tak nie oddają tej świetnej atmosfery ! Ja powiem tylko jedno... WIĘCEJ ZDJĘĆ PROSZĘ !!! Sensei wrzuć coś jeszcze, chyba że ktoś jeszcze ma jakieś zdjęcia...
patrycj99 - 2008-06-02, 12:33
ADM kiedy myjemy samochód :P:P:P ( żart ). A co do fotek to pewnie że więcej. nie było mnie tam z Wami chociaż fotki dajcie pooglądać ))))
P.s - Kto wylatuje tak w powietrze w wodzie ??
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-06-02, 13:36 ]
Przeczytalam juz kto ;P widze ze marek ( matko jedyna) przezył to :P:P
Bokken - 2008-06-02, 13:16
A wiec było SUPER. Nie da się tego ukryć. Pokaz aikido i technik interwencyjnych klasa sama w sobie!! Pokaz shinkendo i ciecie wszystkiego co się da, oczywiście bez konkurencyjne.
Więcej zdjęć i może jakiś film!! Proszę
Admin - 2008-06-02, 13:17
No to Sensei jak się tyle osób upomina o jeszcze to chyba coś wrzucisz nie ?
Sebastian ?liwi?ski - 2008-06-02, 14:48
Macie i z przodu i od tyłu
Zagadka przez ile osób Marcin ma wykonać Zempo Kayten Ukemi i kto jest w lufcie ...?
To teraz znęcamy się
Popatrzcie na Gosię trudno powiedzieć dlaczego jest tak szczęśliwa ...? bo zrobi zaraz to czego normalni ludzie zwykli nie robić czy dlatego , że w ogóle będzie to robić ...???
i dalej banda POPOLUPO ....
I znowu cięcia sami oceńcie jakie ...
Może nie wszyscy wiedzą ale te maty są specjalnie przygotowywane ze słomy ryżowej , która robi sie bardzo ciężka, zbita i twarda - jest to odpowiednik o 50% większej gęstości niż wynosi gęstość ludzkiego ciała... To proste w dzisiejszych czasach już się nie wyznacza ochotników do Tamashigiri
I znowu ten UPAŁ
Panie wymyśliły sobie mały konkursik
A co było dalej musi już zostać za zamkniętymi drzwiami .... Jeszcze raz powtórzę :
trza było być !!! niech żałuje ten kto nie był
Oss
GavieRu - 2008-06-02, 15:12
O mamusiu!! No pewnie, ze macie więcej wrzucić!! Zdjęcia, zdjęcia! (Indianie też kibicują ) Zaj....ście było wczoraj! Normalnie faktycznie zdjęcia atmosfery nie oddadzą ale ktoś chociaż troszkę może się wczuje jak nas, Idiotów, w akcji zobaczy :D A to latające coś (torpeda?) to Marek Buziaki da wszystkich!
[ Dodano: 2008-06-02, 16:22 ]
Kurczę, jakie zdjęcia!! Najlepiej wrzućcie to weszystko i tak na galerię A chciałabym dodać, że woda była super Cieplutka
mod on
Przepraszam za wtrącanie się ale proszę nie używać słów ogólnie uważanych za wulgarne.
Każdy może czytać nasze forum i w tym gronie mogą znaleźć się osoby nie pełnoletnie.
Taka moja fucha przepraszam...
mod off
patrycj99 - 2008-06-02, 15:54
Po wyczerpującym pokazie oczywiście zasłużona kapiel panowie widze adorowali siebie ( jak na treningach) panie pozowały do zdjeć )))) Super )))
[ Dodano: 2008-06-02, 16:54 ]
Aha Gosiu masz absolutną Racje ) pozdrawiam
lafemka - 2008-06-02, 16:01
ja nie moge... ZAJ....SCIE !!!
(Admin sorry ale nie mam na to co zobaczylam innego słowa)
pozdrowienia dla całej ekipy seimeikan!
mod on
Przepraszam za wtrącanie się ale proszę nie używać słów ogólnie uważanych za wulgarne.
Każdy może czytać nasze forum i w tym gronie mogą znaleźć się osoby nie pełnoletnie.
Taka moja fucha przepraszam...
mod off
Patrycja - 2008-06-02, 17:12
no no nie powiem fotki fantastyczne...
ale jednak trzeba było tam być...
świetna zabawa, super ekipa i uśmiech na twarzy do końca dnia...
....tego nie da się zapomnieć...
Trzeba będzie to powtórzyć..
Sebastian ?liwi?ski - 2008-06-02, 18:53
Bardzo cieszy mnie to, że tak wielu sie podobało , nawet tym co nie byli ale..
Kochani jeszcze nawet nie zaczęliśmy zabawy
Dopiero jest wiosna a lato przed nami...
Może nigdzie nie wyjadę ale będę bawił się z rodziną i moimi studentami lepiej niż Śląscy wczasowicze w Kurorcie Shal Mer Sheik (cholera wie czy napisałem poprawnie )
To jestem wam w stanie obiecać !!!
Treningi wakacyjne w Seimeikan Dojo dla wszystkich zainteresowanych zaczynają sie od lipca w czwartki będą w TG ale w soboty w Mie i kończyć się będę najpóźniej o 16.00, a potem ...
no cóż dlaczego ktoś nie miałby wozić ciągle grilla w bagażniku ..? ziemniaków itp.. A z Mie. jest blisko nad wodę wszędzie !!! Dookoła same lasy dla tych co lubią się okładać drewnem...
Jesteście fajną ekipą więc wiele takich dni jest przed nami. Wszystkich z innych Dojo zapraszam do nas.
Według mnie jedyne ograniczenia jakie będa występowały to nasza wyobraźnia
Oss
iwo - 2008-06-02, 20:27
świetne fotki i najlepsza ekipa na świecie!!!
musimy to koniecznie powtórzyć!!!
mam tylko małe zapytanie co do konkursu!!!
kto go niby wygrał???
Lukic - 2008-06-02, 21:58
Jasne że jak najbardziej trzeba powtarzać takie wypady.
Super ekipa. Co do wyobraźni hehehhehehee to ja bym sobie tym nie zawracał głowy. Sie będzie się zobaczy
Co do konkursu to zdaje się że trzeba albo go powtórzyć albo dogrywkę na następnym spotkaniu bo nie wiadomo co jest sednem konkursu hehehehheheheheheh.
Będę czekał z niecierpliwością na kolejny wypad.
Pozdrawiam
Oss
patrycj99 - 2008-06-03, 08:40
Lukic a do konkursu powinny wszystkie panie przystapic nie tylko dwie :P Potem obie wezma boken ...... A tak przynajmniej wiesz rowne szanse :P
Sebastian ?liwi?ski - 2008-06-04, 23:23
Według mnie konkurs trzeba powtórzyć !!!
Według mnie T-sherty były wykonane ze zbyt dużego Oz ... przez co oczywiście należało by powiedzieć dyskwalifikacja
Oss
Elghinn - 2008-06-06, 19:53
Oto, co adepci seimeikan dojo robią przed treningiem:
Egipskie kamae
Sebastian ?liwi?ski - 2008-06-08, 15:59
I zakończyliśmy maraton pokazów. Chociaż zamówień na kolejne miałem jeszcze kilka to niestety musiałem odmówić z powodu przygotowań do egzaminów i samego seminarium. Zbyt wielka ilość pokazów "zniekształca" technikę poszczególnego adepta, a nie o to chodzi.
Odpoczniemy parę tygodni może dwa miesiące i znowu możemy gdzieś wystąpić.
A więc był to piknik dla mieszkańców osiedla gdzie mamy dojo
Zobaczcie jakie zatroskanie mają w oczach... trawa, na której mieliśmy dać pokaz miała 15% trawy i 85% kurzu, piachu, szkła i wszelakiego innego badziewia
No ale jak już ruszyło to ...
Każdy chciał jak najbardziej wybrudzić drugiego w tym kurzu itp
Oczywiście była również prezentacja drogi miecza
Na koniec pokazu - jak zawsze - coś zostało pocięte
Uff wszyscy żyją ...
Oczywiście pokaz tradycyjnie kończył się po pokazie
cześć dalsza nastapi ...
czekajcie
Oss
wojownik - 2008-06-09, 13:43
szkoda ze mnie tam nie bylo na tym pokazie ale spisaliscie sie wzorowo chlopaki i kilerki nasze kochane ;d
Sebastian ?liwi?ski - 2008-07-07, 15:55 Temat postu: Aby ożywić forum - fotki z ostatniego seminarium W sobotę podczas seminarium było wiele atrakcji.
Zaczynamy Onegai Shimas
Jedną z nich był gorący posiłek, niby nic wielkiego ale jak wiecie każdy głodny mógł zjeść po kilka razy do syta grochówę lub fasolkę po bretońsku , a dla mniej odważnych był żurek
Ja pozwoliłem sobie jak już wszyscy zjedli ominąć savoir vive
Po wielkim żarciu przyszedł czas na spalenie tłuszczy ... czyli FUTBOL AMERYKAŃSKI
Potem przyszedł czas na Hard No Merci ... i zrobiło się jakoś tak ULICZNIE Aiki i Ju Jutsu plus Judo. Niektórym oczka aż zaczęły świecić z radości.
A co niektórzy zaczeli biegać po macie i atakowali innych od tyłu Pełno brutalizmu !!!
Wy byliście jeszcze gorsi
Tak wiem .... ja potem też miałem koszmary
Na koniec dnia pełnego wrażeń na każdego (nawet tych , którzy stwierdzili, że nie ma co iść) czekała impreza w wynajętym dla nas ogródku pełna żarcia z grilla i picia !!! Nikt nie wydał nawet złotówki na napoje i jedzenie
Ale jak to w naszej kochanej rodzinie bywa i tym razem musiało co niektórym odwalić .....
kogoś tu brakuje ...
I na koniec
I Kamiza Arigato Goizamasta
Niedziela to już inna bajka...
I znowu chciało by się powiedzieć kogo nie było niech żałuje bo ma czego Ale może inni bardziej będą wierzyć jak usłyszą to od was więc opiszcie swoje wrażenia z seminarium.
Oss
Piotr A - 2008-07-07, 19:02
dokładnie.... bardzo dokładnie sprawdziłem wszystkie zdjęcia.... I faktycznie.... mnie tam nie było... i dobrze.... bo gdybym tam był... a teraz nie pamiętał..... to by COŚ znaczyło....
Pozdro dla wszystkich dobrze się bawiących. Przypominacie mi moją dawną ekipę z harcerstwa.
Kamil Cz - 2008-07-07, 22:00
Ahhh, te seminarium... To takie moje pierwsze było, a po zastanowienu się (i ujżeniu tych zdjęć) stwierdzam parę rzeczy:
1) Było b. fajnie
2) Ciężko zatrzymac Lukica (patrz futbol amerykański)
3) Jak Senseii po 6h treningów mówi, że będą jeszcze 2 to NIE żartuje (A ja po futbolu serio myślałem, że żartuje )
4) Plamę z fasolki po bretońsku można sprać
5) Przeciętny człowiek ciężko znosi "ulicę" (ja chyba uraz psychiczny mam na całe życie )
6) Jak się nie umiesz bawić, to szukaj innej sekcji
7) Pod prysznicem NIE można schylać się po szampon
8) Ale ja jestem strasznie niefotogeniczny
9) Było b. fajnie
Tyle tych punktów. Jak tylko nie będę miał nic arcyważnego do roboty, to z pewnością przyjdę na kolejne seminarium. Niektórych rzeczy po prostu nie można przepuścić...
GavieRu - 2008-07-09, 11:34
Jakie genialne zdjęcia!! Ah, zgadzam się, saminarium calutkie było jak zawsze niesamowitym przeżyciem i świetną zabawą Hehe, Gosia się najlepiej z nożem czuła Tak jakoś jakbym do tego stworzona była...
Yakoozaj - 2008-07-09, 17:41
pomimo tego, że byłem tylko na popołudniowych treningach, przyznaję, że było genialnie widok niektórych przlatujących przez połowę maty i wstających z jeszcze większym bananem na twarzy to mistrzostwo świata. Impreza po seminarium też naprawdę super. tylko tak dalej
Sebastian ?liwi?ski - 2008-08-05, 18:13
Zgodnie z obietnicą w miniony weekend odbył sie trening w lesie. Zasady takiego treningu są bardzo głębokie , a wie o tym ten kto w nim uczestniczył.
Tak czy siak jakieś tam fotki i filmiki zostały zrobione... wszyscy prosiliście mnie abym wkleił tu jakąś relację więc macie :
synergia z naturalna mocą .....
Pomyślałem, że coś takiego może być ciekawe
Wybaczcie mi za jakość (nie wiedziałem jak to skompresować) i całą resztę ponieważ robiłem to pierwszy raz.
Oss
Bokken - 2008-08-07, 12:37
Znalezione w Internecie!! Bombowy materiał!! Polecam wszystkim!! Nie tylko adeptom SEIMEIKANa.
http://pl.youtube.com/watch?v=MDJTRk6xUmc
Myślę, że się wszystkim Wam spodoba. Bo mi się BARDZO podoba
Pozdrowienia od Bokkena.
Kamil Cz - 2008-08-15, 14:52
Oba filmiki bardzo fajne tylko....
Jak mogłem przegapic taką wspaniałą akcję w lesie? Bardzo prosze o szybkie powtórzenie takiego czegoś (chodzi oczywiście o wypad do lasu)
wojownik - 2008-08-21, 11:40
witam wszystkich niewiem czy w dobrym poscie to pisze ale jestem z was dumny moi kochani przyjaciele i jestem pod wielkim wrazeniem tych filmikow ia zwlaszcza waszego poslugiwania sie katana Gratuluje wszystkim i naszemu Senseiowi za wspanialy pokaz swoich umiejetnosci ciec katana wpaniale to bylo wielki OSS dla wszystkich
Yakoozaj - 2008-11-01, 17:22
świeży film sekcyjny
http://pl.youtube.com/watch?v=FfuEQYj3kZs
Kamil Cz - 2008-11-01, 18:22
Bardzo fajne, chociaż to odpowiednio ułożone zdjęcia, a nie "film" w pełnym tego słowa znaczeniu...
Ulubione fragmenty?
0.50 (Możecie to nazwać samouwielbieniem )
1.14 (Ta adminiczna/adminowata/adminśka fotogeniczność ... Wybaczcie neologizm/y)
1.21 (A coż to za chłopak w brązowym pasku, stojący koło Natali?... Tak to już bywa jak dziewczyna zmienia fryzurę :D )
2.43 (I've got the power! )
2.48 (Co ty ***** wiesz, o zabijaniu? )
Teraz tylko czekać na kolejne semniarium... (Albo kolejny filmk)
Sebastian ?liwi?ski - 2008-12-06, 19:08
Zagadka
Ktoś Wie Co To Takiego ...?
Oss
michalm - 2008-12-06, 21:23
Lukic w pomponach.
Sebastian ?liwi?ski - 2008-12-07, 23:21
Lukic trafiony ale , że pompony to nie bardzo
Oss
Sebastian ?liwi?ski - 2008-12-31, 12:38 Temat postu: Foto Relacja z Sylwestrowych Treningów Seimeikan Dojo Jak co roku ostatni trening przed sylwestrem jest poświęcony na treningi wspólne studentów z osobami towarzyszącymi.
W naszej grupie najmłodszych nie dopisała frekwencja ( a może to co innego ... ) niemniej jednak nasze Żuczki miały świetną zabawę z rodzicami i myślę, że był to dla nich duży prezent.
BRAWO DLA WSZYSTKICH ODWAŻNYCH RODZICÓW.
Oss
Yakoozaj - 2009-01-06, 22:25
ostatnio z kolegą no-nigerem pstrykneliśmy pare fajnyc fotek mała próbka
lafemka - 2009-01-06, 22:34
całkiem fajna próbka
coś wiecej można zobaczyć?
Yakoozaj - 2009-01-06, 22:39
nie ma ich za dużo (szerze mówiąc są jeszcze 2 albo 3 i to niezby udane) za zimnno było ale jak bedzię cieplej to może znowu wyruszymy w pole
Kamil Cz - 2009-01-06, 22:48
Pamiętam, że było zimno, wietrznie i... biało (od śniegu)
Dwóch niezbyt rozgarniętych ludzi, kimono, hakama, katana, pole, bunkier, las w tle i aparat... Jak dobrze byc nienormalnym
(A jeśli ktoś ma jakąś ciekawą teorię na temat tego co symbolizuje bunkier, pole i las na zdjęciu to niech napiszę... Sam próbuję się tego domyślić )
Piotr A - 2009-01-10, 20:51
Takie małe photoshopki na temat ostatnich wklejek
Podoba się?
Sebastian ?liwi?ski - 2009-02-25, 23:57
Dzisiaj wysłałem info do wszystkich z grup dorosłych odnośnie rękawiczek przyrządówek .
Poniżej przedstawiam jak sie prezentują...
Fajne nie ? Będziemy się okładać
PS. Nie naczynajcie z Kuba
Oss
Sebastian ?liwi?ski - 2009-03-03, 22:15
widzę , że nikomu się Kubuś w makówach nie podoba
hmmm .... więc może ta fota wzbudzi zainteresowanie ...!
lub ta
komu by tu ........ , są ochotnicy ?
I jak ?
Oss
Kamil Cz - 2009-03-03, 22:55
Nie mam pojęcia, która z fotek wygląda bardziej niepokojąco
A niech stracę... Uśmiechnięty Sensei w czerwonych rękawicach wymiata :D
(czym wcale nie oświadczam, że panie są gorsze, po prostu małoc co się może z takim widokiem równać )
lafemka - 2009-03-03, 23:25
Kamil Cz napisa/a: | Nie mam pojęcia, która z fotek wygląda bardziej niepokojąco
A niech stracę... Uśmiechnięty Sensei w czerwonych rękawicach wymiata :D
(czym wcale nie oświadczam, że panie są gorsze, po prostu małoc co się może z takim widokiem równać ) |
mina Senseia BEZCENNA hehehe ;-)
michalm - 2009-03-04, 07:43
A czy takie rękawiczki się nadadzą??
Bo chyba widziałem przecenione
[ Dodano: 2009-03-05, 01:14 ]
http://odsiebie.com/pokaz/1609438---6925.html
Coś fajnego do posłuchania
Sebastian ?liwi?ski - 2009-03-06, 11:21
Bardzo świeże fotki
Obiecałem Wam i jest.
Oss
lafemka - 2009-03-06, 22:30
Sebastian Śliwiński napisa/a: | Bardzo świeże fotki
Obiecałem Wam i jest.
Oss |
Czwartkowy trening był całkiem fajny :-) Udało mi się również zobaczyć podczas wykonywania technik króciutki pokaz rodeo
Czy ktoś również miiał tą przyjemność? hehe
Kto nie widział niech żałuje...
a może są jakieś zdjęcia ?
Sebastian ?liwi?ski - 2009-03-13, 23:45
Patrzę na te zdjęcie i cieszę się , a jednocześnie jakby czegoś brakowało ......
Fajne chłopaki były ....
Niezłe trio co ?
Oss
michalm - 2009-03-15, 09:06
"Artyści" sztuk walki
GavieRu - 2009-03-17, 12:54
Uważam, że było rewelacja, kiedy Sensei Roland wraz z Sensei'em Aleksandrem (sam Roland nam powiedział, że to jest bardziej znana i łatwiejsza w wymowie wersja imienia Shindou -czy jakoś tak... ) nas odwiedzili, zdjęcia potwierdzają może w jednej milionowej jak na prawdę fajnie było, ale kto był, ten przecież wie Niesamowite osoby...
michalm - 2009-03-18, 10:31
GavieRu napisa/a: | Uważam, że było rewelacja, kiedy Sensei Roland wraz z Sensei'em Aleksandrem (sam Roland nam powiedział, że to jest bardziej znana i łatwiejsza w wymowie wersja imienia Shindou -czy jakoś tak... ) nas odwiedzili, zdjęcia potwierdzają może w jednej milionowej jak na prawdę fajnie było, ale kto był, ten przecież wie Niesamowite osoby... |
Szandor!! Gosiu zwyczajny Szandor. (Pisze sie Sandor).
Sebastian ?liwi?ski - 2009-05-04, 15:28
Oto dość świeże fotki z minionego weekendu :
Witamy ponownie
na początek
Całość niedługo w naszej galerii
Oss
Sebastian ?liwi?ski - 2009-05-13, 22:03
Chciałem przedstawić wam fantastyczne zdjęcie , które przedstawia prawdziwą potęgę doskonałego Aikido ....
Dziękuje za zdjęcie Pani Wierzejskiej.
Co o tym powiecie ?
Oss
lafemka - 2009-05-14, 09:47
Sebastian Śliwiński napisa/a: | Chciałem przedstawić wam fantastyczne zdjęcie , które przedstawia prawdziwą potęgę doskonałego Aikido ....
Co o tym powiecie ?
Oss |
Faktycznie, tylko pogratulować takiego ujęcia SUPER!
Sebastian ?liwi?ski - 2009-06-06, 18:59
Może nie wszyscy mi uwierzą ale w ciągu ostatnich dwóch tygodni wydarzyło się bardzo wiele w naszej Szkole , a czeka nas jeszcze bardzo dużo.
Aby być precyzyjnym to :
- 23 maja mieliśmy pokaz
- 24 maja mieliśmy seminarium
- 31 maja mieliśmy pokaz przed Ambasadorem Japonii
- 5 czerwca mieliśmy pokaz
- dziś odbył się jedynie trening
- jutro 7 czerwca mamy kolejny pokaz
- 20 i 21 czerwca seminarium
- 28 czerwca pokaz
i na tyle w czerwcu - potem zaczyna się znowu jazda od lipca
Poniżej przedstawiam kilka na szybko wybranych fotek ... oczywiście jak cały ten młyn się uspokoi to w naszej galerii ADM zrobi swoje. Mam też zapewnienie , że pokażą się odpowiednie filmy na YouTube.
Seimeikan mokuso
Nie wiem jak mam to skomentować ? ... pomóżcie
Edyta na poważnie
Iza na poważnie
Dziewczyny malowane - nie na poważnie
Kaiko 500 tuż przed nami
Ekipa w pełnym składzie . U niektórych na twarzach namalowało się : ... co ja tu w ogóle robię GDZIE JEST ENTER !
Też macie wrażenie jakby Ania myślała o zupełnie niczym ...
Fajnie wyszło gratulacje
Iuazumi Giri
Według was wyszło rewelacyjnie - czy ktoś w Polsce ciął już trzy cele ...?
Dawaj Ania , dawaj
A teraz urwę ci głowę
Czy ktoś mi powie z czego śmieje się Ania
Bardzo poważnie i bardzo ostro było ...
Ekipa w całości
You Cant Dence Sensei
Piotr na poważnie i jego tamashigiri
Rozpoznajecie gostka - i co o nim myślicie
Po pokazie imprezowaliśmy z Nocnymi Rycerzami
A tak wyglądam jak myślę ile załatwić pokazów na rok 2010
Seiza Ho
Katana Rei , Shoumeni Rei
Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i udział w tych przedsięwzięciach.
I liczę na was w kolejnych
Oss
Sebastian ?liwi?ski - 2009-06-07, 22:03
Aby być konsekwentnym kilka fotek z dzisiaj .
Jednak najpierw chciałbym podziękować wszystkim , którzy brali udział w pokazie bo wypadł naprawdę dobrze i ja jestem zadowolony i wy też powinniście być z siebie zadowoleni.
To , że stawiliście się na pokaz w tak odległym miejscu od naszej aglomeracji jest szczególnie istotnie i świadczy o zaangażowaniu i tożsamości z Seimeikan - nasza Szkoła to Wy nie ja i zawsze o tym pamiętajcie.
Domo Arigato Goisamasta
Zamek nic się nie zmienił od zeszłego roku
Dzieciaki dały wspaniały popis umiejętności - rokukyu i gokyu
Grupa dorosła prawie w całej okazałości
Grupa Shinkendo - chyba też w całości
Jak patrze na dokładnie tego rodzaju zdjęcia to odnoszę wrażenie, że studenci Seimeikan mają dożywianie tylko na pokazach
Obciach dla Patrycji - nie jedzcie jej kebasek bo dodaje coś od siebie
A potem wpadliśmy na zamek zobaczyć ten "drugi" w Polsce most zwodzony i .... od dziś jest fiszka ZAMKNIĘTE Z POWODU REMONTU
Przedstawiam zdjęcie próbne dla porównania ...
A tu poprosiłem ... teraz proszę zachowujcie się normalnie...
A to ja - trzasnęliście mi taką frotę ... nie wyglądam jak Farel czy Di Caprio , mam swoje lata.
Ale najważniejsze dla mnie jest to , że jestem waszym nauczycielem i dziękuję wam za to , że jestem bo jesteście wy.
Mam nadzieję, że pociągnę na tyle długo aby spełnić oczekiwania każdego z was.
Oss
lafemka - 2009-06-08, 09:21
Sebastian Śliwiński napisa/a: | Aby być konsekwentnym kilka fotek z dzisiaj .
Jednak najpierw chciałbym podziękować wszystkim , którzy brali udział w pokazie bo wypadł naprawdę dobrze i ja jestem zadowolony i wy też powinniście być z siebie zadowoleni.
To , że stawiliście się na pokaz w tak odległym miejscu od naszej aglomeracji jest szczególnie istotnie i świadczy o zaangażowaniu i tożsamości z Seimeikan - nasza Szkoła to Wy nie ja i zawsze o tym pamiętajcie.
Domo Arigato Goisamasta
Mam nadzieję, że pociągnę na tyle długo aby spełnić oczekiwania każdego z was.
Oss |
Wszyscy jesteście wspaniali
Dzięki Sensei i Iza za transport
pozdrowienia dla wszystkich !!!
Sebastian ?liwi?ski - 2009-06-28, 15:11
Przed nami jeszcze tylko dwa pokazy w lipcu 26 w Porębie oraz 16 sierpnia w Mierzęcicach.
Co jakiś czas wklejam fotki z pokazu teraz zrobię zestawienie.
Ostatni czas był dość pracowity . Oto po kilka fotek w kolejności chronologicznej
PORĘBA
TARNOWSKIE GÓRY
LUBLINIEC
MIERZĘCICE
SIEWIERZ
Nasze ulubione miejsce
KATOWICE
PRZED ... , NA ... , PO... NASZYCH POKAZACH
oglądał nas ambasador Japonii
z nami wystąpił zespół Kaiko 500
oraz Koko Jamba
byli Rokersi