Hyde Park - POKAZY

patrycj99 - 2008-06-01, 16:53
Temat postu: POKAZY
Na pokazie nie mogłam być, ale jak zwykle na pewno był udany , pogoda dopisała więc musiało być Ok. Już czerwiec i dzisiaj Dzień Dziecka , z tej okazji Wszystkim Adeptom i sobie samej składam wszystkiego co najlepsze. :-D :-D
Sebastian ?liwi?ski - 2008-06-01, 19:16

To mało powiedziane , że był udany !!!!! I nie , żebym sie chwalił ale chodzi o to wszystko co było po pokazie.
W trakcie pokazu byliśmy wyświetlani na tele-bimie 10x5m {a tego jeszcze nie było} po pokazie jak zwykle najedliśmy się i popili z tym , że teraz mieliśmy jeszcze deser arbuzowy :)
Przez cały ten czas ciągle smiejąc sie i zrywając boki. A jak na scenie ktoś zapytał : a jak robią psy .... to banda kretynów z oddali ryczała : "na ziemie s............... szeroko nogi i ręce na głowe"
Ale oczywiście na tym sie nie mogło skończyć więc zwartą grupa pojechaliśmy nad wodę. A tam to dopiero sie działo : kapiel w opakowaniu, kihondosa w wodzie , kumitachi, a na końcu kręcenie gaciami nad głową .... rozumiecie :-D

Wniosek jest jeden : EKIPA JEST FANTASTYCZNA I KAŻDY KOGO DZISIAJ NIE BYŁO STRACIŁ WIELE :!: :!: :!: :!: Nieobecni na przyszłość pamietajcie, że jeżeli jest hasło , że sekcja coś robi to pchajcie drzwiami i oknami żeby sie załapać bo zabawa jest zawsze na maksa ......

Oss 8-)

Kamil Cz - 2008-06-01, 20:27

Potwierdzam całym sercem i bielizną :)
Byłem, bawiłem się bardzo dobrze, a dodatek w postaci wypadu nad wodę oceniam bardzo wysoko. Więcej takich akcji!

Yakoozaj - 2008-06-01, 21:24

dobra ekipa, dobry pokaz, wypad nad wodę i na koniec te powiewające gacie nad głową :) oby tak dalej
Lukic - 2008-06-01, 21:30

Tego się słowami nie da opisać.Tam trzeba było być. Rewelacja.Zresztą na każdym naszym wypadzie po pokazie czy seminarium jest zrywanie boków ze śmiechu i świetna zabawa. :lol: :lol: :lol: :lol: Teraz macie kolejny powód dla którego warto uczęszczać do seimeikan ogólnie wszędzie :)
Marek - 2008-06-01, 22:25

Dzisiejszy dzień był po prostu świetny. Podobała mi się atmoswera po pokazie oraz pomysł związany z wyjazdem nad wodę. :-D :-D :-D :-D
Piotr A - 2008-06-01, 22:28

Ktoś robił zdjęcia? :-P Wiecie o co chodzi....
Sebastian ?liwi?ski - 2008-06-01, 23:20

znajdziesz cos na ten temat w "Foty & Mówisy" ale nie wiem czy jesteś na to gotowy :)

Oss 8-)

Admin - 2008-06-02, 10:23

REWELACJA !!!

Było wyśmienicie :) Taki prawdziwy rodzinny wypad... Pokaz extra (tylko że za ciepło :-/ ), tamashigiri wow, daliśmy czadu z technikami interwencyjnymi, jedzenie, wspólne gadanie no i później ten wypad nad wodę :) Kto nie był niech naprawdę żałuje... Ja chce jechać jeszcze raz na taki pokaz :) Dziękuje że mogłem z wami jechać !!! :)

Tomek - 2008-06-02, 10:50

Pokaz był naprawdę fantastyczny. Ludzie byli zachwyceni! No a nad wodą, mimo, że nawet nóg nie zamoczyłem, a ograniczyłem się tylko(a może aż) do robienia zdjęć z brzegu, to ubawiłem się znakomicie. Tego weekendu nie można było spędzić lepiej. No i z lepszą ekipą oczywiście ;)
patrycj99 - 2008-06-02, 16:03

"na ziemie s............... szeroko nogi i ręce na głowe"

to zdanie padalo z ich ust pewnie dlatego ze Lukic puscil bandzie wariatów na spotkaniu ( Ania Z Zielonego Wzgórza) kawały o Jasiu. Jak tu być normalnym :P:P

[ Dodano: 2008-06-02, 17:03 ]
P.s Tomek zdjecia robisz fantastyczne - szacuneczek :-D :->